“Zingend achter het stuur!”

Geslaagd bij Angela Autorijschool in Etten-LeurHoi, mijn naam is Jasmijn en ik heb eindelijk op 6 december in een keer mijn rijbewijs, na 35 lessen gehaald. Het was altijd gezellig in de auto en wanneer iets niet lukte, zoals de snelweg, oefenden we het gewoon opnieuw. En opnieuw. En opnieuw en nog 10x opnieuw. Net zo lang tot het eindelijk goed en vol vertrouwen lukte! Na mijn theorie heb ik vrij snel mijn TTT gedaan, wat een echte aanrader was. Het was vooral heel erg gezellig om te lessen en ik ben vrijwel nooit met tegenzin naar de les gegaan. Lekker kletsen en naar de radio luisteren, (zelfs af en toe zingend achter het stuur) maar toch leerzaam bezig zijn! Ik raad het zeker aan om bij Angela te lessen. Niet alleen omdat het altijd gezellig was, maar ook omdat ze goede begeleiding geeft bij het leren rijden. Dankjewel Angela, voor alle leuke, leerzame en gezellige lessen! Jasmijn