Ze heeft het beste met je voor !

Geslaagd bij Angela Autorijschool in Etten-LeurHallo iedereen,

Ik heb 26 november 2013 mijn rijbewijs in één keer gehaald!! Ik was zo blij en Angela ook! Ik heb binnen 4 maanden,20,5 lessen en een TTT mijn rijbewijs gehaald. De TTT raad ik wel aan. Op deze manier kan je even zien hoe het echte examen gaat. Angela was streng maar op een goede manier. Ze wilde gewoon dat ik het goed deed en niet zo twijfelde. Ik had wel een beetje rij ervaring, maar was nogal onzeker en twijfelachtig. Dit is compleet veranderd na het rijden met Angela. Ik moest niet meer zoveel twijfelen en het gewoon doen. Angela gaf mij het zelfvertrouwen en de zekerheid die ik nodig had. Ze is streng maar rechtvaardig. Dit was zo omdat zij het beste met je voor had. Ze probeerde altijd een plekje voor je in te roosteren. Angela raad ik zeker aan om bij te lessen!
Dankzij haar heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald! Groetjes Rafaella