Werkwijze

Een uur is 60 minuten

Bij Angela Autorijschool duurt een lesuur ook echt 60 minuten. Je leert bij ons veilig en vlot met een auto omgaan en je zeker voelen in het verkeer van vandaag.

De beste route naar je rijbewijs

Het doel van onze lessen is simpel: we begeleiden je op de beste en snelste route naar je autorijbewijs B en we doen dat in een rustgevende en vriendelijke sfeer. We halen je bij iedere les op bij je thuis of op een vooraf aangegeven adres en je rijles vindt plaats in Breda en omliggende gebieden. Aan het eind van de les zetten we je weer op je adres af! Ben je verhinderd? Geen probleem! Geef minimaal 24 uur vooraf een seintje en we schuiven je les gewoon op!
Angela-Autorijschool-Route

Het begint met een INTEST

We beginnen met een INTEST. Gedurende deze rijtest van 90 minuten maak jij kennis met onze rijschool en wij vormen ons een goed beeld van jouw vaardigheden, wensen en budget. Na deze INTEST kun jij ervoor kiezen bij Angela Autorijschool te gaan lessen, maar je bent daar niet toe verplicht.

Lessen op maat

Wil je vervolgens bij ons gaan lessen? Mooi! Dan spreken we vervolgens af hoe vaak je gaat lessen, of je de lessen los wilt nemen of als onderdeel van een voordelig pakket en wanneer we voor jou een tussentijdse toets of examen bij het CBR gaan aanvragen. Je weet dus van tevoren waar je aan begint, zowel qua tijd als qua budget!

We vragen het CBR-praktijkexamen pas aan…

We moeten vaak aan leerlingen of ouders uitleggen waarom we het CBR praktijkexamen pas aanvragen, als we ook vinden dat je daar als leerling echt klaar voor bent. Soms is dat een lastig gesprek. En dat snappen we best, want rijlessen zijn niet goedkoop en als je ouders vroeger met 10 lessen zijn geslaagd, is het lastig te begrijpen dat tegenwoordig een rijopleiding langer duurt. Toch wordt dat gevraagde geduld beloond, want met een constant slagingspercentage van rond de 80% leveren we bij Angela Autorijschool een hoge kwaliteit in rijopleiding en een hoog percentage leerlingen dat in één keer slaagt. Lees meer…