Tussentijdse Toets heeft echt geholpen

Toen ik ging lessen bij Angela was ik nogal onzeker in het verkeer en ik durfde geen beslissingen te nemen. Ik heb daardoor ook veel lessen gehad, maar Angela bleef altijd geduldig en gaf mij het vertrouwen dat ik het ook kon. De lessen waren altijd gezellig en heel leerzaam. Ze maakt tijd voor een extra rijles als dat nodig is en leeft met je mee wanneer je examen hebt. Ze raadde me aan om een TTT te doen, zodat ik wist wat me bij het examen te wachten stond. Dit heeft me zeker geholpen. Ook heeft ze pas mijn examen aangevraagd toen ik er echt klaar voor was, en ik ben daarom ook in één keer geslaagd! Dankzij de lessen bij Angela voel ik me nu zeker en ben ik klaar om alleen het verkeer in te gaan. Bedankt Angela, ik ga je toch wel een beetje missen naast me in de auto! Groetjes, Kelly