Optimaal voorbereid en geslaagd!

Met veel trots mag ik zeggen dat ik in één keer ben geslaagd voor mijn praktijk én mijn theorie examen. Dankzij Angela ben ik met alle vertrouwen mijn rij examen in gegaan. Ze legde altijd alles duidelijk uit en zorgde ervoor dat ik een goed beeld kreeg van het verkeer. Daarnaast waren de lessen altijd erg gezellig, maar werd er natuurlijk ook geleerd. Iedere les leerde ik weer wat bij met Angela en ik vond het prettig dat alles stap voor stap werd behandeld. Angela legde altijd alles heel rustig en duidelijk uit zodat ik de informatie rustig in me op kon nemen. Ook heb ik de TTT gedaan die Angela mij destijds had aangeboden. Ik raad iedereen aan om deze toets te doen omdat je zo precies weet wat je kunt verwachten tijdens je praktijk examen en je krijgt (wat ik heel fijn vond) feedback van de examinator. Zo kun je jezelf optimaal voorbereiden op het examen en Angela heeft me hier heel goed bij geholpen. Natuurlijk is Angela af en toe kritisch, maar je moet kunnen leren van je fouten, anders kom je er niet! Ik heb heel veel geleerd van Angela op een leuke en gezellige manier. Bedankt Angela voor de goede rijlessen en ik zal je zeker missen in de auto!