Nieuw CBR Theorie Examen

Belangrijk nieuws!

Nieuw CBR Theorie ExamenIn 2014 gaat het CBR een nieuw systeem voor het theorie examen hanteren. Het klassikale systeem, waarbij alle kandidaten naar één scherm kijken, komt te vervallen. Het CBR heeft er flink over gepiekerd, maar gaat nu gebruik maken van het zogeheten Cito-Trifork systeem.

In dit nieuwe systeem gaat iedere kandidaat individueel het examen afleggen achter een computer, gebruik makend van nieuwe, door het CBR ontwikkelde, software. Alle kandidaten zitten nog wel in dezelfde ruimte, maar hebben een eigen scherm. Veel flexibeler en minder fraudegevoelig!

De inhoud van de vragen verandert vooralsnog niet, maar met dit nieuwe systeem zegt het CBR wel klaar te zijn voor nieuwe ontwikkelingen. Nu is het alleen nog wachten op de juiste hardware en Nederland kan met dit nieuwe theorie examen van start.

Lessen in een Mini CountrymanVoor kandidaten wordt alles beter. Je kunt straks sneller terecht en op je eigen tempo het theorie examen afleggen. Je kunt doorklikken als je sneller gaat en krijgt meteen na het examen feedback over je verrichtingen. En dat is fijn, want zo kun je nóg eerder beginnen met je lessen in Angela’s Mini Countryman! 🙂

Klik hier voor meer info