“Ik keek uit naar de lessen!”

Geslaagd bij Angela Autorijschool in Etten-LeurHoi allemaal! Ik ben een van de gelukkige die in één keer mijn rijbewijs heeft gehaald, mede dankzij Angela! Door haar lessen heb ik veel geleerd en heb ik in een klein half jaartje mijn rijbewijs gehaald. Ik had in 2x mijn theorie, in 1x mijn tussentijdse toets. En in 1x mijn praktijk gehaald! Ik ben er echt super blij mee. En die tussentijdse toets is echt een aanrader want daardoor kan je al zien hoe het er bij echt praktijkexamen aan toe gaat en ben je op je 1e x praktijk examen veel beter voorbereid. Ik keek altijd erg naar de lessen uit omdat het zo gezellig was maar ook omdat ik er zoveel van opstak. Angela legt alles op een fijne en rustige manier uit. Ze is duidelijk en daardoor haal je bij haar snel je rijbewijs! Dus niet twijfelen en neem gewoon contact op met Angela als je graag op een fijne manier je rijbewijs wilt halen! Liefs Sylina