Gezellig en leerzaam!

Geslaagd bij Angela Autorijschool in Etten-LeurIk heb vorige week mijn rijbewijs gehaald. Ik ben in één keer geslaagd! Ik was heel erg blij vooral omdat ik er wat langer over heb gedaan. Ik heb ongeveer 55 rijlessen gehad bij Angela. In het begin was ik erg voorzichtig en onzeker in de auto. Gelukkig na veel oefenen is het met dan toch gelukt. Ik heb mijn theorie gehaald en na aanraden van Angela heb ik ook mijn TTT gedaan. Dit was echt een goed advies. Deze tussentijdse toets heeft me een stuk zekerder gemaakt. De rijlessen waren erg leuk. We konden gezellig kletsen en hadden soms lekker muziek aan. Angela gaf me goede tips en dingen die niet helemaal goed gingen hebben we vaak geoefend. Zo hebben we als voorbereiding op het examen veel examenroutes gereden. Ik wil Angela heel erg bedanken voor de rijopleiding! Fantastisch. Groetjes Simone