Bedankt voor de leuke lessen!

Nicky

Ook ik ben een van de gelukkigen die in één keer mijn rijbewijs heeft gehaald! De lessen waren erg leuk en leerzaam. Angela was altijd wel in voor een praatje en toonde ook vooral interesse in je. Hierdoor leek het af en toe dat je niet alleen aan het leren was, maar ook een uurtje lekker gezellig aan het rijden was. Het is wel aan te raden om een tussentijdse toets te doen, hierdoor kan je alvast de sfeer proeven van hoe een examen in zijn werk gaat. Ook als je hem hebt gehaald, heb je een vrijstelling voor de bijzondere verrichtingen, dat scheelt heel veel! Ook had ik het geluk dat ik in de nieuwe Mini Countryman mocht rijden. Echt een super fijne auto, die je niet vaak ziet bij rijscholen. Echt een aanrader! Angela, bedankt voor de leuke lessen! Ik kom je vast en zeker nog weleens tegen in het verkeer!
Groetjes Nicky